Cultura

Sean Penn carrega contra l'homofòbia en el seu discurs d'agraïment per l'Oscar al millor actor

Sean Penn no ha pogut estar-se de fer un discurs polític en la gala dels Oscar. L'actor ha rebut l'Oscar al millor actor per Mi nombre es Harvey Milk, una pel·lícula sobre la lluita pels drets dels homosexuals als Estats Units.

En el seu discurs, Penn ha mostrat el "gran orgull que sent" de viure en un país que ha elegit president un "home elegant", però també la "vergonya" d'haver hagut de veure com es votava en contra dels drets dels homosexuals.

L'actor ha convidat tots els homòfobs a "seure i reflexionar" sobre la seva postura actual abans que hagin de veure "la vergonya, pel suport a l'homofòbia, en els ulls dels seus néts, si continuen com fins ara". Penn ha fet campanya en favor de la igualtat de drets.

En un discurs altament emotiu però també carregat d'humor, Sean Penn ha dedicat l'Oscar, que "no esperava", als seus amics i al director de la pel·lícula, entre d'altres. Bromejant, ha admès "haver-ho posat difícil per apreciar la seva feina".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.