Esports

L'Espanyol s'entrena per primera vegada després de la mort de Jarque

Ha estat una sessió a porta tancada. La plantilla ha abandonat les instal·lacions sense fer cap tipus de declaració

L'Espanyol ha fet, aquest dijous, el primer entrenament després de la mort de Dani Jarque, dissabte passat, a Coverciano. Ha estat una sessió a porta tancada, on no s'ha permès l'entrada als periodistes, però tampoc als aficionats.

Malgrat tot, els seguidors han volgut deixar clar que donen suport al seu equip i una cinquantena d'aficionats s'ha congregat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià i han aguantatestoicament sota el sol per expressar el seu suport als jugadors.

Els jugadors blanc-i-blaus s'han exercitat durant poc més d'una hora al camp d'entrenament. Els futbolistes han fet una mica de carrera contínua i diverses xerrades.

Iván de la Peña s'ha retirat una mica abans per una lesió al solear. Al càntabre se li realitzaran proves en les pròximes hores per confirmar si la lesió és de grau un. Moisés Hurtado i David García, de la seva banda, no han participat en la sessió preparatòria.

En acabar, s'han marxat sense atendre els mitjans ni fer declaracions. Cap futbolista ni cap tècnic s'ha vist encara amb forces per parlar.

La recuperació, doncs, passa per la tornada a la normalitat, dins del possible. Divendres, entrenament a dos quarts d'onze, aquesta vegada amb les portes obertes.









Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.