Societat

Elisabeth Fritzl assegura que la seva mare no va saber mai que el seu pare la violava

Elisabeth Fritzl, la dona austríaca que va estar tancada 24 anys al soterrani de la casa familiar, on el seu pare la violava sistemàticament, ha exculpat la seva mare de qualsevol complicitat. Segons el setmanari alemany 'Der Spiegel', la víctima ha declarat a la policia que el seu pare va fer creure a la seva mare que ella havia ingressat en una secta i per això la dona del carceller d'Amstetten mai va saber què passava al soterrani.

Durant el llarg captiveri, la dona, que ara té 42 anys, només va rebre menjar i roba del seu pare. Mai va veure la seva mare.

Els primers nou anys els va passar en una única estança, i no va ser fins al 1993 que el seu pare va habilitar espais complementaris. Els sis fills nascuts durant el captiveri de resultes de les violacions, van néixer en condicions infrahumanes.

Tres d'aquests fills-néts de Josef Fritzl van ser escollits pel carceller per viure al pis de dalt, a l'habitatge familiar, com a néts suposadament abandonats per Elisabeth, que segons la història que ell s'havia inventat vivia amb una secta. Elisabeth i els altres tres nens van continuar al soterrani durant anys, fins que van ser alliberats aquesta setmana. La filla gran, Kerstin, està ingressada a l'hospital en estat greu per una infecció que hauria agafat al zulo.

Elisabeth Fritzl també ha explicat a la policia que els primers dies del captiveri va estar emmanillada i posteriorment va passar mig any més lligada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.