Societat

Els ministres de Sanitat de la Unió Europea es reuniran "al més aviat possible" per la grip porcina

La comissària europea de Salut, Androula Vassiliou, discutirà la situació de la grip porcina aquest matí amb els ministres de Relacions Exteriors en el consell de Política Exterior

El president de la Comissió Europea, José Manuel Durão Barroso, ha anunciat aquest dilluns que, juntament amb la presidència txeca de la Unió Europea, s'està preparant una reunió extraordinària dels ministres de Salut dels Estats membres per analitzar i avaluar la situació de la grip porcina als països europeus.

De moment, Barroso ha dit en un comunicat de premsa que la situació d'emergència de salut pública només està circumscrita al continent americà, i ha afegit que la Comissió està seguint "molt de prop" els esdeveniments, tant a nivell intern amb els països membres, com a escala internacional en cooperació amb l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

La comissària europea de Salut, Androula Vassiliou, discutirà la situació de la grip porcina aquest matí amb els ministres de Relacions Exteriors en el consell de Política Exterior.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.