Política

Nous problemes tècnics dificulten l'accés al sumari del cas Gürtel

Els advocats de les parts implicades en el "cas Gürtel" han rebut aquest matí les claus informàtiques per accedir al gruix del sumari, però la majoria no han pogut obtenir encara el document per problemes informàtics

A dos quarts de deu del matí les parts implicades han tingut les claus del sumari del "cas Gürtel", però la majoria d'advocats i procuradors encara no hi han pogut accedir per problemes informàtics.

En concret, i segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Madrid, el servidor d'internet per accedir als 50.000 fulls del sumari de la causa està penjat, i per això hi ha qui encara no ha pogut obtenir el document.

Les parts, que havien de conèixer els detalls del sumari, es queixen que quan hi introdueixen les contrasenyes el servidor es bloqueja i no poden obtenir el document amb els detalls del cas. Alguns, però, sí que hi han pogut accedir i expliquen que la informació està sense indexar.

Les claus per accedir al portal web es troben dipositades en el Col·legi de Procuradors i des d'allà les han recollit les parts.

Aquestes mateixes fonts han remarcat que el servidor depèn del departament d'informàtica de la Comunitat de Madrid,  i des d'aquest organisme s'assegura que el servidor funciona correctament i no està bloquejat.

Fins ara s'ha sabut que hi ha implicades unes 70 persones, vint de les quals són càrrecs del PP, com ara: diputats autonòmics, exalcaldes i principalment el senador i extresorer del PP Luis Bárcenas.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.