Societat

Mèxic redueix a 7 la xifra de morts per la grip d'un total de 159 víctimes possibles

Mentre les anàlisis no hi atribueixin la causa definitiva, les complicacions derivades d'una pneumònia atípica haurien estat la causa del decés dels casos que s'estan estudiant

El govern mexicà ha disminuït la xifra de víctimes mortals confirmades pel brot de la grip porcina. El nou balanç és de 7 persones mortes -i no 20, com afirmaven fins ara-, que sumades a les 152 morts sospitoses que encara s'estan estudiant eleven fins a 159 el total de víctimes que podrien haver estat provocades per l'epidèmia.

Mentre les anàlisis no hi atribueixin la causa definitiva, les complicacions derivades d'una pneumònia atípica haurien estat la causa del decés dels 152 casos que s'estan estudiant.

El secretari de Salut mexicà, José Ángel Cordova Villalobos, el qual ha detallat aquesta matinada que fins ara hi havia registrats 2.498 casos amb pneumònia atípica greu, dels quals 1.311 estan hospitalitzats en estat de gravetat.

Els últims dies hi ha hagut una "reducció progressiva" de possibles infectats per la grip porcina, cosa que s'observa en el descens d'ingressos als hospitals per aquesta malaltia.

Emergència sanitària
En una roda de premsa sobre l'emergència sanitària, el secretari ha destacat que dels set casos confirmats de morts a la ciutat de Mèxic, sis corresponen a la delegació Tlalpan i un a Magdalena Contreras.

A més, ha indicat que per evitar la propagació del virus, les autoritats han ordenat que s'incineressin els cadàvers dels morts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SERVEIS

A licitació sis autobusos híbrids de Tarragona per 3,6 milions

Tarragona
SERVEIS

Reforcen la Guàrdia Urbana de Tarragona amb 12 nous agents

Tarragona
La Jonquera

Autorització del parc eòlic Galatea, però només és administrativa

La Jonquera
salut

Can Ruti elimina les arrítimes més freqüents de forma més segura

Badalona

El Pla de l’Estany posarà càmeres per detectar abocaments incontrolats

banyoles
SERVEIS

Reoberts tots els carrils de l’AP-7 després d’un matí molt complicat

Sant Cugat del Vallès

L’Ajuntament aprova el Pla Director d’Aigua

porqueres
SERVEIS

TMB vol tancar l’any amb un 25% de la flota de busos de zero emissions

BARCELONA
societat

Òmnium rebutja amnistiar els policies investigats per les càrregues de l’1-O

girona / aiguaviva